İZMİR’DE GENÇLER ÜNİVERSİTE TERCİHİNİ YAPIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, üniversite tercihi yapmaya hazırlanan gençlerimizin doğru tercih yapmalarına yardımcı olmak adına akran danışmanları ve uzman rehberler ile gençlerimizin yanında olacağız.

1 Temmuz – 1 Ekim tarihleri arasında müze kart ücretsiz

Müzekart GNS; 18-25 yaş arasındaki tüm gençlerimize “Genç Ne Sever” platformu tarafından hediye edilen, 300’den fazla müze ve ören yerini 1 Temmuz – 1 Ekim tarihleri arasında ziyaret edebilme imkanı sağlayan dijital bir karttır.

BAŞKAN SOYER’İN MÜJDELEDİĞİ “TAŞIYICI” SOKAKLARDA

Nakliye talebi olan öğrenciler 444 40 35 numaralı telefonu arayarak istenilen bilgileri aktarıyor.

İzmir’in beş ilçesinde sekiz gençlik kampı açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlere müjdelediği projelerden biri daha hayata geçiriliyor. 20 Haziran–17 Ağustos tarihleri arasında beş ilçede toplam sekiz gençlik çadır kampı düzenleniyor. 20-22 Haziran tarihleri arasında Çandarlı’da yapılacak kamp için başvurular açıldı.

Uluslararası Sosyal Girişimcilik Çalıştayı 2021 - International Social Entrepreneurship Workshop 2021

Uluslararası Sosyal Girişimcilik Çalıştayı 2021, Social Business Global Derneği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Sosyal Projeler Şube Müdürlüğü Genç İzmir Birimi ve Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü FikrimİZ Birimi işbirliğinde 17-18 Aralık 2021 tarihlerinde İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’ nde gerçekleştirildi.

1 sayfada toplam 5 kayıttan 1 ile 5 arası görüntüleniyor.