ABLA AĞABEY KARDEŞ PROJESİ GÖRKEMLİ AÇILIŞLA START ALDI

Başka şehirlerden üniversite eğitimi için geldikleri İzmir'e "İzmir Gençlere Kucak Açıyor” projesiyle çok çabuk alışan gençler, Büyükşehir Belediyesi'nin “Gönüllü Takımı”na dahil olarak daha şimdiden sosyal projelerde etkin bir şekilde rol almaya başladı. İzmir'de yaşayan gençlerle, farklı kentlerden gelen üniversitelileri kaynaştıran proje kapsamında Kültürpark'ta düzenlenen özel buluşmaya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası'nın verdiği konserde gönüllerince eğlenen gençler, "İyi ki varsın İzmir" dedi.

.

Başka kentlerden gelip kısa sürede "İzmirli" olan gençlere hitap eden Başkan Aziz Kocaoğlu, onlara kendi üniversite anılarından söz etti. 1968 Eylül’ünde lisans eğitimini yapmak üzere geldiği İzmir'i çok sevdiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı. "Yüksek Lisans yapmak için İstanbul’a gittim ama İzmir beni adeta mıknatıs gibi geri çekti. İyi ki de öyle oldu. Ben kentte işimi, eşimi ve çocuklarımı buldum. 14 yıla yakın bir süredir de belediye başkanlığını yapıyorum. Bundan büyük onur olamaz” şeklinde konuştu.

Gençlik Merkezi Kayıtları Başladı
Havagazı Gençlik Merkezi üye kayıtları başladı.

Adres : Tarihi Havagazı Fabrikası - Alsancak Tel : (0232) 293 4039 / 293 3569 / 293 4219 /293 4061 / 293 3929