Soyer: “Unutulmaz izler bırakıyorsunuz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Mahallede Dayanışma Var” projesinin gönüllüleri ve minikleriyle buluştu. 5 dezavantajlı mahalleden 144 çocuğun hayatına dokunan projedeki 200 gönüllüyü tebrik eden Başkan Soyer, “Sizlere minnettarım; bu küçücük yürekleri mutlu ediyorsunuz. Unutulmaz izler bırakıyorsunuz” dedi.

İzmir “Avrupa Gençlik Başkenti” unvanını alma yolunda

2026 Avrupa Gençlik Başkenti finalisti olan İzmir için geri sayım başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı Brüksel’deki toplantıda jürinin sorularını İzmir’deki gençleri temsilen Gençlik Başkenti 2026 Platformu sözcüsü Zeynep Payzanoğlu yanıtladı. Sonuçlar, 27 Kasım’da Polonya’nın Lublin şehrinde açıklanacak.

AVRUPA GENÇLİK BAŞKENTİ İÇİN HEYECAN SÜRÜYOR

2026 Avrupa Gençlik Başkenti finalisti İzmir’de sonuçların belli olacağı Kasım ayı öncesinde heyecan artmaya devam ediyor. İzmir’in Avrupa Gençlik Başkentiüyelerinden oluşan bir heyet, Fransa’nın Strazburg kentine giderek adaylık yarışı öncesi bir takım temaslarda bulundu.

Gençlerin 3 Haftalık El Emeği

Gençler tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası'nın minyatürü yapıldı.

Kariyer Fuar İzmir’23

İş Dünyası Gençler ile Buluşuyor!

92. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda finali Haluk Levent yaptı

92. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserlerinin son gecesinde Haluk Levent sahne aldı. Sanatçı konser alanını dolduran on binlerce İzmirliye unutulmaz bir gece yaşattı.

7 sayfada toplam 37 kayıttan 1 ile 6 arası görüntüleniyor.