İzmir Büyükşehir, tercih zamanı da gençlerin yanında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Tunç Soyer’in eğitimde fırsat eşitliği ilkesi kapsamında üniversite tercihi yapmaya hazırlanan gençlere bu yıl da danışmanlık hizmeti sunuyor. 21 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi ile Urla, Bergama, Ödemiş’te kurulacak tercih noktalarında uzman rehberler ve akran danışmanları öğrencilere destek verecek.

İzmir'de gençlerden deniz çöpü izleme etkinliği

Genç İzmir Bornova Gençlik Yerleşkesi'nde 19 Mayıs'ta başlayan kamplar, Haziran ayında İzmir'deki üniversitelilerle devam etti. Çevre sorunlarına yönelik atölyelerin yer aldığı kampta “Kent Ormanı Deniz Çöpleri İzleme Programı (MLW) Yaz Etabı Uygulaması” ile deniz çöpü izleme etkinliği yapıldı.

Litvanya’dan gelen Roman gençler Başkan Soyer’i ziyaret etti

Litvanya’da ve Türkiye’de yaşayan Roman gençlerin kaynaşmasını, bağlarını güçlendirmesini öngören Proud to be Different" Erasmus+ gençlik değişimi projesinin katılımcısı gençler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Başkan Tunç Soyer, “İnşallah burada kurulan dostluklar devam etsin” dedi.

GENÇ İZMİRLİLER YAZA MERHABA DEDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 15-30 yaş arası gençleri Tarihi Bergama Vapuru’nda “Yaza Merhaba” etkinliğinde bir araya getirdi. Körfez turunda müzik eşliğinde eğlenen gençler hem sınav streslerini üzerinden attı hem de unutulmayacak bir gün yaşadı.

SOYER: GENÇLERİN ÖNCÜLÜĞÜNDE YÜRÜYECEĞİZ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Genç İzmir” adıyla Alsancak, Örnekköy ve Balçova’da açtığı gençlik yerleşkelerine bir yenisini daha ekledi. Genç İzmir Bornova Gençlik Yerleşkesi’nin açılışında gençlere seslenen Başkan Soyer, “Görev yaptığım süre boyunca önünüzdeki tüm engelleri kaldırmaya devam edeceğim. Biz, İzmir’de sizin önünüzde değil, sizin öncülüğünüzde yürümeye kararlıyız” dedi.

İzmir'de 19 Mayıs coşkusu meydanlara sığmadı

İzmir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin etkinlikleriyle büyük coşkuya sahne oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in katıldığı “Gençlik Yürüyüşü”nün ardından ünlü sanatçı Mabel Matiz Gündoğdu Meydanı'nda konser verdi. Burada kalabalığa seslenen Soyer, “Zaferin bizim olması için bir şey yapmamız lazım. 8 gün sonra sandıktayız. Söz mü? 10 yıllarınızı kurtaracak refah, adalet, özgürlük size akacak. 8 gün sonra sandıkta mısınız” dedi.

7 sayfada toplam 37 kayıttan 13 ile 18 arası görüntüleniyor.