Fuar İzmir Gönüllü Başvurusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak ülkemizin birçok şehrini etkileyen deprem nedeniyle büyük üzüntü içindeyiz. Bu zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışmayla aşacağımıza inanıyoruz. Afetin ilk gününden itibaren gönüllülerimizin desteği hazırlanan gıda paketi, eşya ve temel ihtiyaçlar gönderilmiştir.

İzmirli Gönüllülerin Mesaisi Sürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin felaket bölgesi için kentte oluşturduğu bağış toplama noktalarında canla başla çalışan vatandaşlara Ukraynalı gönüllülerden de destek geldi. Ülkelerinde devam eden savaşta Türkiye’den yardım aldıklarını belirten gönüllüler vefa ve minnet duygusuyla depremin hemen ardından çalışmalara katıldıklarını aktardı.

Mahallede Dayanışma Var Projesi İlk Dönemi Bilim Merkezinde Bitirdi

Kentin arka sıralarında yaşayan İzmirliler için birçok projeyi hayata geçiren, dezavantajlı çocukların yaşamlarını kolaylaştıran İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “Mahallede Dayanışma Var” projesi kapsamında 200 gönüllü genç ile 100 kardeş Sancar Maruflu Bilim Merkezini ziyaret etti.

Genç elçiler İzmir'in geleceği için proje üretiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde hazırlanan İzmir Sürdürülebilirlik Elçileri Eğitim Programı’nın üçüncü etap eğitimleri başladı. İzmir’in geleceği için proje üretecek genç elçiler ayrıca çalışma çerçevesinde staj olanağı da bulacak.

İzmir’de 2026 Avrupa Gençlik Başkenti başvurusu için çalışmalar başladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlik politikası doğrultusunda İzmir’in 2026 Avrupa Gençlik Başkenti adaylığı için başvuru süreciyle ilgili çalışmalar başlatıldı. Ortak aklı öne çıkartan Büyükşehir Belediyesi, gençlik örgütleri, sivil toplum kuruluşları, ilçe belediyeleri temsilcileri ve bağımsız gençlik çalışanlarıyla bir araya gelerek yol haritası üzerine konuştu.

TÜRKİYE’DE İLK VE TEK GENÇLİK BELEDİYESİ İZMİR’DE KURULUYOR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Gençlerin İzmir’i: Bugünün Paydaşları” programına ev sahipliği yaparak gençlik vizyonu ve projelerini anlattı. Türkiye’de ilk ve tek Gençlik Belediyesi’ni kurduklarını söyleyen Soyer, gençlere seslenerek “Derdimiz sizin için iyi şeyler yapmak değil, sizin kendiniz için yapacağınız iyi şeylerin önünü açmak” dedi.

7 sayfada toplam 37 kayıttan 31 ile 36 arası görüntüleniyor.